Ondernemer

Gepassioneerde ondernemers, ik hou ervan. Ik sta open voor veel verschillende soorten ondernemers: van een kunstenaar in atelier tot kunsthistoricus en een moestuin-eigenaar tot styliste. Ik help jou graag met brandingfoto’s. Dit kunnen portretfoto’s zijn van jou, sfeerfoto’s en jouw werkwijze zijn. Laten wij samen om de tafel zitten om een passend plan voor de foto’s te maken en jouw bedrijf te laten stralen op jouw website of sociale media accounts.

 

 • 449 euro
 • één of twee personen
 • 30 hoge resolutie foto’s
 • inclusief bewerking
 • kennismakingsgesprek via Skype of FaceTime. Zo kunnen wij samen sparren over een passende aanpak, kleding en locatie.
 • ongeveer 2,5 uur shooten, inclusief begeleiding van mij
 • extra foto’s bij te bestellen voor 10 euro per stuk
Iris Zaagman Fotografie

Portret

Let’s make memories! Wil jij met meer zelfvertrouwen voor een camera staan of gewoon mooie foto’s van jezelf? Wil je samen mooie foto’s, al lachend, klierend en vooral heel liefdevol? Dan is een portretshoot een goede optie. Het is voor mij belangrijk dat jij op je gemak bent en de fotoshoot ook een leuke ervaring op zich is. Ik snap dat het spannend is en daarom begeleid ik jou/jullie tijdens de fotoshoot.

 

 • 249 euro
 • één of twee personen
 • 10 hoge resolutie foto’s
 • inclusief bewerking
 • tot 1,5 uur shooten, inclusief begeleiding van mij
 • extra foto’s bij te bestellen voor 10 euro per stuk.

Extra optie:

 • Uitbreiding mogelijk voor een klein gezin t/m 4 personen naar 349 euro, inclusief 5 extra foto’s.

Dutch Girls in Museums

Foto’s maken in samenwerking met Daniëlle en mij samen? Dat kan!

Daniëlle en ik hebben een geweldige community opgebouwd met kunstliefhebbers. Het begon allemaal als passieproject en is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Inmiddels maken wij regelmatig foto- en/of videomateriaal in opdracht voor culturele instellingen.

Wat wij onder andere maken in culturele instellingen:

 • Foto’s
 • Videocontent voor social media
 • Stories op Instagram
 • Blogposts

 

Wij werkten onder andere samen met de Vriendenloterij, Tijd voor Texel, Kunstmuseum, Kröller Müller, Dordrechts Museum & Dordrechts Museum (web)shop, BIEN Moves en Frans Hals Museum.

 

Neem contact met ons op via dutchgirlsinmuseums.nl of Instagram @dutchgirlsinmuseums.

Iris Zaagman Fotografie

Alle pakketten zijn exclusief reiskosten en facturen worden vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.

U kunt mij altijd mailen of bellen voor eventuele vragen of om een afspraak met mij te maken.

Mijn contactgegevens zijn te vinden onder het kopje contact. Wie weet tot snel!

FAQ

 

Werk je door heel Nederland?

Ik werk door heel Nederland. Buiten Den Haag komen daar wel reiskosten bij.

Wat voor apparatuur gebruik je?

Ik fotografeer met een Nikon D750, dit is een full-frame camera. Daarnaast heb ik mijn back-up camera, dit is een Nikon D610. Ik schiet met de lenzen: 50 mm 1.4 en 35 mm 1.4.

Wanneer krijg ik de foto’s?

Voor portret-, koppel- en ondernemersshoot streef ik ernaar om de foto’s binnen 2 weken op te sturen. Als extraatje stuur ik altijd binnen een paar dagen een kleine preview. Natuurlijk kan dit in overleg eventueel eerder. Neem dan vooral even contact met mij op, daar komen wij samen wel uit.

Hoe ontvang ik de bestanden?

De bestanden worden digitaal geleverd en verstuur ik via We-transfer. Een precieze uitleg staat in de mail.

Wat voor kleding kan ik het beste aan doen?

Denk bij kleding vooral na over hoe je over wil komen, wat het beste bij je past en waar jij je het best in voelt. Dit straal je dan ook uit op de foto. Wil je foto’s maken voor een bepaald doel, bijvoorbeeld voor een website, dan zou je rekening kunnen houden met de kleuren van je website. Ik raad ook altijd aan om meerdere setjes kleding mee te nemen. Wanneer je echt enorm twijfelt kun je mij ook altijd even berichten. Voel je niet bezwaard!

Wat is het beste tijdstip om foto’s te maken?

Voor mooi licht raad ik aan om te fotograferen vlak na zonsopkomst of een (paar) uur voor zonsondergang. Zo is het licht niet heel fel en hard, dit zorgt voor een fijnere sfeer. Bij een grijze dag maakt dit niet zoveel uit, wel moet het droog zijn.

Waarom krijg ik niet alle originele bestanden?

Ik schiet in RAW-bestanden, deze moeten bewerkt worden om er wat mee te kunnen doen. Daarnaast is het bewerken van foto’s iets wat bij het proces hoort. Als fotograaf heb ik een bepaalde stijl en dit komt onder andere naar voren door de manier van bewerken. De foto’s en bewerking zijn daarom niet los van elkaar te zien. De foto’s mogen achteraf niet op een andere manier bewerkt worden. Wanneer je wel iets specifieks bewerkt wil hebben, bijvoorbeeld een foto in zwart-wit, dan kan je altijd een mailtje sturen.

 

Voor meer vragen kan je altijd even een mailtje sturen naar info@iriszaagman.com of een berichtje achter laten in het contactformulier.