Wat is nou weer een E-Polette? Dat ga ik je in de volgende blogpost uitleggen. Lees snel verder voor een review!

Iris Zaagman- E-Polette 3

 

Waarom een E-Polette?

Een E-Polette is eigenlijk een computerbril. Bij de opticien zijn dit soort brillen ook te krijgen, maar die zijn best aan de prijzige kant. Toen ik een blogpost van Mariët las over de E-Polette was ik verkocht. Ik wil ook zo’n bril.

Tegenwoordig zitten mensen veel achter de computer, voor hun werk of voor school. Ikzelf ben bijvoorbeeld veel foto’s aan het bewerken, schrijf blogposts of schrijf verslagen voor school. Als ik een paar uur achter de computer heb gezeten dan heb ik echt last van mijn ogen en soms zelfs behoorlijke hoofdpijn. Dit komt door het licht van beeldschermen. Dit licht is schadelijk voor je ogen en zorgt dus voor de zere ogen of hoofdpijn. Bij de E-Polette zit er een soort beschermlaagje over de bril die dit licht tegenhoudt. Dit zou daarom moeten helpen tegen deze klachten.

 

Iris Zaagman - E-Polette

 

Hoe bevalt de bril?

Een week geleden heb ik besloten om de E-Polette dan toch te bestellen. Ik heb de bril nu een paar dagen binnen en al een tijdje op mijn neus gehad. Tot nu toe vind ik de bril heel prettig. De bril draagt licht, ik vind het een fijn montuur en het belangrijkste is dat ik echt minder last van mijn ogen heb. Ik moet wel even wennen als ik even langs de spiegel loop en ik een bril op mijn neus zie, maar ik vind het eigenlijk wel leuk. Het is bijna jammer dat ik verder geen bril hoef te dragen, haha.

Voor mij is de bril zeker een aanrader. Het enige waar ik zelf even op moet letten is dat de kleur iets groener of geler is door het laagje. Als ik mijn foto’s bewerk moet ik hier even goed op letten, maar voor het algemeen gebruik wen je hier snel aan en is het een klein verschil.

De prijs van de bril vind ik meevallen. De goedkoopste E-Polette is €19,99 en de duurste €39,99. Ik kocht zelf de duurde variant, ik vond het montuur E-Dauphine gewoon heel leuk. Al moet ik zeggen dat ik die rode ook wel heel leuk vind. Keuzes, keuzes.

 

Iris Zaagman- E-Polette 2

 

 

Hadden jullie al eens gehoord van de E-Polette?

Voor meer brillen kunnen jullie hier kijken.

 

 

Iris Zaagman