Dit keer deed ik een fotoshoot met Hermien van Kouwe Kleren en ook nog met extra bonus, prachtig licht. Wauw, ik geloof dat dit wel een van mijn favoriete shoots van dit jaar is. Het regende al de hele week en dit was de enige dag in de week met mooi weer. We hadden het al weken op deze dag staan, het moest gewoon zo zijn. 

 

Fotoshoot: Hermien

Fotoshoot: Hermien

 

We maakten foto’s in duingebied en op het strand, beter kan gewoon niet.

 

Fotoshoot: Hermien

 

Vooral het portret rechtsboven is één van mijn favorieten, dat licht. Het is bijna magisch.

 

Fotoshoot: Hermien

 

We liepen al richting het strand tot ik deze omgeving zag, met prachtige kleuren in het zonnetje gezet. We moesten dus wel even een tussenstop maken. Het leuke is dat Hermien helemaal fan is van herfstkleuren en dat ze er dus perfect bij kleurde <3

 

Fotoshoot: Hermien

 

Lens flair for the win, always

 

Fotoshoot: Hermien

 

Een beetje dansen en bewegen voor de camera, ik hou ervan. Ik vind het zo belangrijk dat iemand vrij kan bewegen voor mijn camera. De zenuwen beweeg je er vanzelf uit.

 

Fotoshoot: Hermien

 

 

Wat een heerlijk fotoshoot was dit: de gezelligheid, de kleuren en het licht. Nadat wij behoorlijk wat foto’s hadden gemaakt dronken wij kopjes thee uit de thermoskan van Hermien en liepen over het strand terug naar de tram. Ik kwam helemaal blij thuis, het was onwijs gezellig en dat rozige gevoel van de zonsondergang en uitwaaien op het strand is altijd een heerlijk gevoel. Bij deze: herfst- en wintershoots kunnen zeker ook héél fijn zijn.