Een tijdje terug had ik voor de tweede keer een fotoshoot met Claire. Dit keer lag de nadruk meer op de outfits. We zijn half Groningen afgestruind voor mooie plekjes om te shooten en er waren weer prachtige plekjes!  Wel zijn we eerst even wat gaan eten bij Anat, een beetje energie voor de fotoshoot enzo. Ach, who am I kidding. Eten is gewoon altijd goed. 

 

Fotoshoot Claire #2

 

Fotoshoot Claire #2

 

Jongens, mag ik ook zo’n kleur deur <3

 

Fotoshoot Claire #2

 

Deze foto in kleur en zwart-wit. Ik vroeg iedereen op Facebook welke het mooist was, maar uiteindelijk was het nog heel erg verdeeld. Ik geloof dat de meeste stemmen uiteindelijk wel voor kleur gingen, maar ik laat ze jullie gewoon lekker alle twee zien. Ik vind de kleuren echt heel mooi, omdat ze zo mooi bij elkaar passen. Ik vind zwart-wit prachtig, omdat het heel klassiek is en de aandacht meer naar de expressie van het gezicht getrokken wordt. Tja, moeilijk. Welke heeft jullie voorkeur?

 

Fotoshoot Claire #2

 

Die rode deuren kwamen wij toevallig tegen en zijn echt tof bij deze stoere outfit! Claire schreef hier al een blogpost over, inclusief vegan Dr. Martens, hoe tof!

 

Fotoshoot Claire #2

Fotoshoot Claire #2

 

De linker foto, hierboven is toch wel echt één van mijn favoriete foto’s geworden. Love the attitude, alle kleuren en de verschillende structuren bij elkaar. Oh en die bloemen op de achtergrond, zo mooi! Ik vind dat elk huis verplicht een grote bloemenstruik voor de deur moet hebben.

 

Het was weer een fijne fotoshoot wat mij betreft! Claire stond nu ook al gelijk een stuk relaxter voor de camera, omdat we het al een keer eerder gedaan hadden. Dat maakt toch wel een verschil en het is zo leuk om te zien hoe je elkaar dan nog weer beter aanvoelt. Binnenkort plaatst ik meer fotoshoots op de blog, ik loop een beetje achter, haha. Tot snel!