Eigen bedrijf

Eindelijk, ik heb een eigen bedrijfje. Ik droom hier al een hele tijd over en ik heb eindelijk de stap genomen! 

Voorbereidingen

 

Ik fotografeer al een behoorlijke tijd. Steeds vaker heb ik fotografie-opdrachten met particulieren en zelfs bedrijven. Daarom heb ik de beslissing genomen om mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Als eerste ben ik naar een vriend van mij gegaan, Simon (kijk vooral even op zijn website), om te vragen hoe hij alles heeft aangepakt. Ik heb nul komma nul verstand van belastingen enzovoort. We hebben alles besproken en ik kwam tot de conclusie dat dit best zou moeten lukken. Er zijn meerdere mensen om mij heen die een bedrijfje hebben of hebben gehad en internet is natuurlijk ook een grote bron om dingen te vinden. De map met mooie gekleurde tabbladen en een to-do blokje (HEMA) liggen in elk geval al klaar.

2 1

Een eigen website

 

Voordat ik mij officieel ging aanmelden bij de Kamer van Koophandel wilde ik eerst een eigen website bouwen. Een eigen bedrijfje moet namelijk wel een goede website hebben, althans dat vind ik. Een week heb ik hard gewerkt aan mijn website en sinds twee dagen geleden is mijn site online. Ik heb gekozen om zowel een portfolio als een blog te gaan onderhouden. Zo kunnen mensen niet alleen mijn fotografie bekijken, maar ook volgen wat ik doe en hoe ik dingen doe. Voor vragen of opmerkingen mag er ook altijd gemaild worden natuurlijk. Ik vind het leuk om te horen wat jullie van mijn site of fotografie vinden!

Kamer van Koophandel

 

Gisteren was de dag dat ik mij officieel heb aangemeld bij de KvK. Een beetje zenuwachtig was ik wel, want het voelt als een grote stap. Een eigen bedrijfje in fotografie, mijn droom. Het gesprek ging vlot en alle gegevens zijn gecontroleerd. Ook kreeg ik een foldertje mee over informatie-avonden van de belastingdienst, heel handig. Dat wordt dus mijn volgende stap. Als laatst werd ik gefeliciteerd met mijn nieuwe onderneming (YEEY!).

KvK-nummer: 62743481

 

Kom maar op met die fotografie-opdrachten, I’m ready!

 

Iris Zaagman

Follow my blog with Bloglovin

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *