Een nieuwe start

Het is vakantie en ik heb eindelijk de tijd om veel dingen te kunnen doen. Ik ben heerlijk op vakantie geweest in Frankrijk (hier later meer over) en ben nu alweer een paar weken terug. Na de vakantie kwamen er wat kriebels naar boven om dingen te veranderen. Alle kriebels en (kleine) veranderingen op een rijtje. 

 

Iris Zaagman - muur

 

Mijn kamer – Het zat al zo lang te kriebelen om mijn kamer helemaal om te gooien. Het stond al jaren hetzelfde en ik hoewel ik ontzettend blij met mijn spulletjes wilde ik even helemaal alles anders. Ik ben alles gaan meten en heb plattegrondjes getekend. Uiteindelijk was er één opstelling het beste en toen ben ik ook meteen aan de slag gegaan. Ik kon het ineens niet meer langer uitstellen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Alles staat beter, voelt beter en heeft een beter plekje. Ik ben helemaal gelukkig. Hieronder een paar foto’s van mijn favoriete plekjes (Oh en check vooral de lamp, gescoord hier in de buurt bij een tweedehands winkel en ik ben er zo verliefd op!):

 

Iris Zaagman - bureau                 Iris Zaagman - kaarten                 Iris Zaagman - lamp

 

 

Opruimen – Ik had nog zo veel spullen, ik werd er eigenlijk helemaal gek van. Ik heb mijn kledingkast uitgemest en nou een keer echt alles eruit gehaald waar ik over twijfel of eigenlijk niet leuk vind. Ik heb alle papieren uitgezocht, want ZO veel papieren heeft een mens gewoon niet nodig. Weg ermee. Nu zijn de spullen nog aan de beurt en de dozen die op zolder staan. Stiekem heb ik daar al jaren niet meer in gekeken, tijd om goed uit te zoeken dus. Binnenkort wil ik misschien op een rommelmarkt gaan staan. Het lijkt mij zo’n avontuur om eens te doen. Hopelijk komt het mooie weer er wel weer aan!

 

Studeren – Zoals ik al eerder in deze blogpost schreef ga ik verder studeren. Ik vind dit best spannend, maar ik ben tegelijkertijd ook heel erg benieuwd naar alle nieuwe dingen. Ik moet nog informatie van het programma krijgen. Ik verwacht dat dit snel binnen komt. Het wordt weer een nieuwe start en ik ga weer nieuwe dingen leren. Ik ben echt toe aan iets nieuws en ik hoop dat ik hier heel blij van ga worden 😀 We zullen zien!

 

Sportschool – Ik heb me eindelijk ingeschreven bij de sportschool. En niet omdat ik dunner wil worden, maar vooral sterker. Ik heb al een paar jaar last van een schouderblessure. Dit gaat niet meer weg, maar ik kan mijn schouder wel sterker maken en dat ben ik nu aan het doen. Ik ga twee of drie keer in de week naar de sportschool om mijn spieren sterker te maken. En hoewel ik al heel veel spierpijn heb gehad (echt de trap-niet-meer-afkunnen-spierpijn) voel ik mij er toch wel heel goed bij. De echte uitdaging komt vanaf deze week, want dan beginnen mijn volleybaltrainingen ook weer. Ik ben benieuwd of de sportschool al een beetje mijn conditie omhoog heeft gekrikt. We zullen het morgen zien: spierpijn of geen spierpijn that’s the question.

 

Hebben jullie ook van die kriebels om af en toe alles te veranderen of even flink aan te pakken? En hebben jullie ook allemaal nieuwe plannen voor aankomend school-/werkjaar?

 

 

Iris Zaagman

7 Comments

 • Lieke

  Wat ziet je kamer er leuk uit! En doe je nou en sportschool en volleybal?!?

  • Iris

   Dank je Lieke! Klopt, maar dit komt omdat ik aankomend schooljaar alleen ’s avonds naar school ga. Ik kan daarom nog maar 1x trainen ipv 2x. Dus vandaar dat ik de sportschool er nu bij doe, wat ook goed voor mijn schouder is 🙂

 • Liliane

  Wat ziet je kamer er leuk en gezellig uit! Tof lampje ook inderdaad 😀

 • Heleen

  Echt een gelukstreffer die lamp en als jij er zat van bent, wil ik hem wel van je overnemen 😉

 • Iep

  Wat ziet er leuk uit zeg! De lamp is erg mooi! Ik vind het ook altijd fijn om of mijn kamer helemaal om te gooien of om het allemaal op te ruimen. Dat geeft mij altijd een goed gevoel!
  Liefs Iep

  • Iris

   Bedankt meid! Heerlijk is dat hè 🙂 Ik ben ook vaak aan het opruimen (ben ik gek op), maar wilde toch echt even helemaal wat anders.
   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *