De vakantievragen-tag + fotobonus

De zomer is alweer bijna voorbij. Om toch nog de vakantiespirit erin te houden vulde ik deze vakantievragen-tag in van Marcella. In Frankrijk hebben mijn vriend en ik een roadtrip gemaakt. Iets wat ik altijd al wilde doen. Dit was zo leuk en zou het zeker weer doen, maar dan voor langer! Lees en zie hieronder mooie plekjes in Frankrijk. 

 

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

 

Heb je alles gezien wat je wilde zien?

Nee nog lang niet! Omdat we een roadtrip hebben gemaakt hebben we nog een heleboel nieuwe mooie plekjes ontdekt en sommige plekken bevielen zo goed dat we nog best langer hadden willen blijven. We zouden graag nog weer terug gaan richting Bordeaux, we zaten daar op het randje van de Dordogne en dat was prachtig. Ook zouden we graag nog terug willen richting Bayeux. Er is daar zo veel te zien en te bezoeken!

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Wat is je grootste aanrader?

Mijn grootste aanraders zijn dus zeker wel de omgevingen die ik net genoemd heb. Perigeux is bijvoorbeeld een leuke oude stad om rond te lopen, het is er heel gezellig. Bij Bayeux is alles over de Tweede Wereldoorlog een aanrader. Het is heel indrukwekkend om daar te zijn.

En wat raad je juist af?

De omgeving van Nantes vonden wij een stuk minder. De camping was leuk en Nantes zelf was leuk, maar in de dorpjes daarom heen was weinig te beleven. Dit zou de volgende keer beter een tussenstop kunnen zijn. Wel vond ik de kust daar weer heel leuk, maar dan moet je net geluk hebben met het weer. Toch hebben wij hier ons prima vermaakt hoor, je moet er zelf wat van maken toch? Hieronder ons plekje in de avondzon, pretty!

 

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

 

Wat is je favoriete vakantiefoto?

Pfoe, dit vind ik moeilijk. Ik kan zo genieten van alle plekken op vakantie. Ik denk toch dat het degene hieronder wordt. Hier loopt mijn vriend door de prachtige rivier die achter de camping lag in de omgeving van Bordeaux. Het was zo fijn om ’s middags en ’s avonds er of in te zwemmen of in pootje te baden. Het gaf mij een heerlijk relaxed gevoel!

 

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

 

Wat heeft het meeste indruk gemaakt?

De dingen over de Tweede Wereldoorlog in de buurt van Bayeux hebben heel veel indruk op mij gemaakt. Wij vonden de 360 graden film heel bijzonder in Arromanches en de Amerikaanse begraafplaats was enorm indrukwekkend met 10.000 graven aan Omaha Beach.

 

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

 

Wat is je mooiste souvenir?

Ik moet zeggen dat ik niet heel veel gekocht heb in Frankrijk en veel souvenirs neem ik vaak niet mee. Wat ik wel ontzettend leuk vind om mee te nemen zijn ansichtkaartjes van plekken waar ik geweest ben. Ook neem ik vaak folders mee van musea of ga ik even langs l’office du tourisme. Daar krijg je vaak een kaartje van de omgeving en dat is best handig. Later heb ik een paar van deze kaartjes in mijn vakantie fotoboek geplakt (hier later meer over).

 

FOTOBONUS

 

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

 

Iris Zaagman - 61

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag

Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag Iris Zaagman - vakantievragen-tag

 

 

Wanneer je de tag over wil nemen mag dat natuurlijk, ik ben ontzettend benieuwd naar jullie avonturen!

 

Waar hebben jullie de vakantie gevierd? 

 

 

 

Iris Zaagman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *