Challenge : 100happydays Instagram

Lieve mensen, ik ben weer terug van vakantie (in France, hier later meer over) en klaar om meer te gaan bloggen. Het is een hele drukke periode geweest en daarom heb ik mij voorgenomen om deze zomer rustig aan te doen. De 100happydays challenge, die ik via Dina (volg haar!) tegenkwam, sluit daar perfect bij aan. Geluksmomentjes verzamelen, daar wordt iedereen toch blij van?

8 insta

 

 

Ik heb nog nooit echt meegedaan aan een challenge, bang om het niet te halen. Toch heb ik besloten om aan deze challenge mee te gaan doen. Ik wil meer stilstaan bij mijn leven en hoe blij ik hier eigenlijk van word. Ik probeer dit zelf al elke dag te doen en deze challenge sluit daar super goed bij aan. Even tijd maken om een blije foto te maken op een dag moet toch kunnen!

Via de site van 100happydays las ik dat veel mensen erachter komen hoe fijn het leven eigenlijk is en zo veel optimistischer werden. Een goede reden om mee te doen lijkt mij.  Er kan niks misgaan, je kan er alleen maar blijer van worden. Op de site kan je een eigen hashtag aanmelden zodat je foto’s wat meer privé zijn, maar je kan ook de algemene hashtag gebruiken: #100happydays. Ik word trouwens al enorm blij van de site zelf!

 

Wat ga ik nou eigenlijk echt doen?

Ik ga elke dag een foto van mijn blije momentje plaatsen. Dit kan van alles zijn: een uitje, vakantie, een afspraak met vrienden, eten, kleding, noem het maar op. Ik zal mijn blije momentjes onder #100happydaysofirisnoza gaan plaatsen op Instagram. Ik heb besloten om niet te wachten tot een geschikte datum en gewoon te beginnen. Mijn eerste twee foto’s staan al op mijn Instagram. Blijheid kan je niet laten wachten toch?

 

Iris Zaagman - 100happydays quote

 

 

Ga jij ook mee doen aan de 100happydays challenge, doe je al mee of heb je het al eens gedaan? Als je ook een eigen hashtag hebt plaats hem vooral even hieronder in een reactie. Het lijkt mij heerlijk om al die blije momentjes te zien!

 

 

Iris Zaagman

1 Comment

  • Heleen

    Mooie Franse huizen! Omhoog kijken is vaak de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *