Ik was al een tijd op zoek naar een fijne camerstrap als vervanging voor de strap die bij mijn analoge Minolta zat. Ik wilde het liefst een duurzame camerastrap, maar vond het nogal lastig zoeken. Totdat ik een berichtje postte op Instagram en Iris mij dit merk tipte.

 

 

Waarom CURMS?

 

Ik kende het merk, maar ik wist helemaal niet dat ze ook camerastraps hebben. Het merk staat namelijk vooral bekend om de toffe bikini’s (verlanglijstje materiaal).  Het merk wil producten maken die ook echt van waarde zijn voor mensen. Wanneer je een product koopt van CURMS steun je daar ook de lokale artiesten in Indonesië. Wat ik heel tof vind is dat alle producten van CURMS handgemaakt zijn. De stoffen worden zelf geverfd en geweven. Elk design is daardoor uniek.

 

 

Hoe bevalt de camerastrap?

 

Ik kreeg de strap binnen en hij is echt nog veel zachter dan ik gedacht had. Ik kon dus echt niet wachten hem op te wisselen en heb het ook meteen gedaan. Oké, nadat ik heel enthousiast op Instagram had gezet dat ik de strap binnen had.

Ik heb de strap nu een paar weken en hij bevalt echt ontzettend goed. Je ziet dat de strap enorm mooi gemaakt is. De print aan de buitenkant vind ik heel mooi. Ik hou ervan dat elke camerastrap uniek is en dat je uit veel verschillende patronen kan kiezen. De binnenkant is van fluweel-achtige stof. Dat zit echt ontzettend lekker. Normaal gesproken had ik na een paar uur schurende plekken van de harde band van Minolta, maar deze strap kan ik de hele dag wel om mijn nek hebben.

De strap is wat dikker en lijkt super stevig. Ik ga er niet vanuit dat deze snel stuk gaat en dat is een fijne gevoel als je een camera om je nek hebt hangen. De lengte van de camerastrap is makkelijk verstelbaar. Als je hem wat verder omhoog hebt dan heb je wel van die stukjes lint hangen, zoals je ook op de foto ziet. Ik heb eraan gedacht het af te knippen, maar ik laat het er gewoon opzitten. Als dat het enige is. Ik denk ook dat wel meer camerastrips dat hebben, anders is het moeilijk verstellen.

 

Conclusie

 

Is het een aanrader? Absoluut! Ik ben echt heel enthousiast over deze camerastrap en ik zou er zo weer eentje kopen. Daarnaast vond ik de service van CURMS erg goed. De straps waren namelijk uitverkocht, maar ik kreeg later een berichtje met de nieuwe straps toen zij arriveerden. Ik kon er meteen eentje uitkiezen. Heel fijn! Ik vind dit merk ook echt leuk en het past goed bij mijn style. Ik ben helemaal overtuigd!

 

Wat vinden jullie van de camerastrap?

 

Ik heb dit product zelf gekocht.

 

Iris Zaagman