Analoog VI

Oeps, dit rolletje zat al vanaf februari in mijn analoge camera. Ik heb een hele tijd niet veel analoge foto’s meer gemaakt, maar nu toch eindelijk weer een nieuwe post. Op vakantie heb ik namelijk alleen mijn analoge camera meegenomen. Dus bij deze nog wat foto’s van een koude winter en ook gelijk foto’s van een hele warme zomer. 

Analoog VI

 

Begin dit jaar ontmoette ik Daniëlle en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. Ze is een echte vriendin geworden en beheren nu ook samen een supertof (al zeg ik het zelf) Instagramaccount waar wij foto’s van Nederlandse museummeisjes delen, inclusief foto’s die wij speciaal voor het account maken. Er zijn dus veel goede dingen uit voortgevloeid <3

 

Analoog VI

 

Van die gewone momenten om te fotograferen, zoals een bed.

 

Analoog VI

 

Even wat kattenliefde op straat, zo fijn. Ook kwam mijn vader met zijn vriendin langs in Den Haag en maakten wij een heerlijke strandwandeling.

 

Analoog VI

 

De bovenste foto zijn van tomaten die net uit de oven komen, zoooo lekker. Ik ga dit echt vaker doen, want je hebt er geen omkijken naar en het is fantastisch. Daarnaast kan ik er de laatste tijd enorm van genieten om eten op de foto te zetten, terwijl ik vroeger altijd zei dat dit niet mijn ding was. Toch leuk om te merken hoe dingen kunnen veranderen. Ik ga hier zeker meer mee experimenteren.

 

Analoog VI

 

De eerste lekkere bakkersbroodjes van onze vakantie in Duitsland. Wij zijn echt niet verhongerd daar, geloof mij maar.

 

Analoog VI

 

Zomeravonden met mooi licht. Ik geloof dat deze tentfoto met avondlicht mijn favoriete foto is van dit rolletje.

 

Analoog VI

 

Pretzels en mooie bloemen in avondlicht, need I say more?

 

Analoog VI

 

Deze boswandeling was zo leuk! In het bos waren allemaal leerzame dingen gemaakt over het bos. Zo kwamen we een bijenkast tegen, konden we geluid maken met hout en kon je de binnenkant van verschillende soorten bomen bekijken.

 

Analoog VI

 

Even lekker casual op een bankje.

 

Analoog VI

 

 

Dat waren de foto’s alweer, van onder andere een hele fijne en rustige zomervakantie. We wilden in het begin eigenlijk van alles doen en kwamen erachter dat wij daar beiden eigenlijk niet zo’n zin in hadden. We waren moe en wilden gewoon doen wat op dat moment goed voelde. Dat resulteerde in leuke steden en boswandelingen, maar ook in heel veel boeken lezen. Ik geloof dat ik er negen las in ongeveer twee weken, haha. Ik raad iedereen aan om lekker te doen wat goed voelt. Hebben jullie ook een fijne vakantie (gehad)?

 

 

6 Comments

 • Romy

  Zo leuk om een inkijkje te krijgen in je analoge foto’s! Ze zijn heel mooi geworden. Analoge foto’s hebben altijd zo’n mooie, warme uitstraling, vind ik. En heerlijk dat jullie op vakantie echt even konden ontspannen na een drukke periode!

  • Iris

   Ah zo leuk om te horen! Klopt, ik hou ook echt van die warme uitstraling. Jaa, het was heerlijk!

 • Angelica

  Ah zo leuk! Ik ben toevallig net terug van een (hele korte) vakantie waar ik voornamelijk analoog heb gefotografeerd 🙂 Welke camera gebruik jij? Mooie plaatjes weer!

 • Inge

  Wat een heerlijke foto’s! En het klinkt ook als een hele fijne vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *