About

About me

Ik ben Iris, fotograaf, onderwijskundige en co-founder van Dutch Girls in Museums. Ik woon in Den Haag, maar kom eigenlijk uit Groningen. Inmiddels ben ik niet meer bij het strand weg te slaan en kan ik daar uren doorbrengen voor fotoshoots, wandelingen of het geluid van de zee.

Ik ben altijd op zoek naar schoonheid in de kleine dingen van het leven. In mensen, omgevingen en ervaringen. In mensen, kunst en natuur vind ik deze schoonheid. Daarmee kan ik op kleine details letten, mensen begeleiden, leren kennen en ook een ervaring meegeven.

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij een fotograaf. Dat is altijd mijn doel. Ik wil uiteindelijk de ‘ware jou’ zien. Een goede foto is in mijn ogen niet alleen een mooi plaatje, maar ook een reflectie van je karakter en dat wat je wilt overbrengen. Daar neem ik graag de tijd voor. Ik fotografeer het liefste op locatie met natuurlijk licht. Dus in de natuur, in het museum of bij iemand thuis.

Ik verdiep mij graag in je om een zo goed mogelijk beeld te creëren. Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden en samen nieuwe dingen te ontdekken. Hier komen mijn ervaringen als fotograaf en docent samen. Naast fotografie ontdek ik graag de wereld door te reizen, zing ik graag, ben ik een kattenliefhebber en hou ik van lekker eten (taart!).

Je kan mij altijd benaderen voor een portretsessie, zowel voor jezelf, jullie samen of voor je bedrijf. Stuur mij vooral een mail met al je ideeën, ik denk graag met je mee!

Hopelijk tot snel!

 

Iris Zaagman

WHAT NOW?