This is me

[wph_jo_styled_textbox line_height=”28px” custom_color=”#505050″ el_class=”center-on-mobile” css=”.vc_custom_1643391192701{margin-bottom: 35px !important;}”]

  • Woont samen met Paul in Den Haag.
  • Multipassionate en kan wel 100 dingen bedenken die leuk zijn. Fotografie is altijd in de basis gebleven.
  • Houdt van mooie dingen (maken), wandelen, lezen, schatzoeken in kringlopen, zingen en lekker eten.
  • Kan nooit eens de deur uit zonder een foto te maken.
  • Is niet uit het museum weg te slaan. Het is mijn inspiratiebron, plek waar ik tot rust kan komen en zoveel leer.
  • Ik ben afgestudeerd Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en Onderwijskundige.

[/wph_jo_styled_textbox]

Iris Zaagman Fotografie

"To create is to live twice" - Albert Camus

Ik ben Iris, fotograaf, onderwijskundige en co-founder van Dutch Girls in Museums. Ik woon in Den Haag, maar kom eigenlijk uit Groningen. Inmiddels ben ik niet meer bij het strand weg te slaan en kan ik daar uren doorbrengen voor fotoshoots, wandelingen of het geluid van de zee.

Ik ben altijd op zoek naar schoonheid in de kleine dingen van het leven. In mensen, omgevingen en ervaringen. In mensen, kunst en natuur vind ik deze schoonheid. Daarmee kan ik op kleine details letten, mensen begeleiden, leren kennen en ook een ervaring meegeven.

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij een fotograaf. Dat is altijd mijn doel. Ik wil uiteindelijk de ‘ware jou’ zien. Een goede foto is in mijn ogen niet alleen een mooi plaatje, maar ook een reflectie van je karakter en dat wat je wilt overbrengen. Daar neem ik graag de tijd voor. Ik fotografeer het liefste op locatie met natuurlijk licht. Dus in de natuur, in het museum of bij iemand thuis.

Ik verdiep mij graag in je om een zo goed mogelijk beeld te creëren. Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden en samen nieuwe dingen te ontdekken. Hier komen mijn ervaringen als fotograaf en docent samen. Naast fotografie ontdek ik graag de wereld door te reizen, zing ik graag, ben ik een kattenliefhebber en hou ik van lekker eten (taart!).

Je kan mij altijd benaderen voor een portretsessie, zowel voor jezelf, jullie samen of voor je bedrijf. Stuur mij vooral een mail met al je ideeën, ik denk graag met je mee!

[wph_jo_slider slides=”%5B%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22image%22%3A%228858%22%7D%5D”]
Iris Zaagman Fotografie

Wist je dat..

..ik ook co-founder van Dutch Girls in Museums ben?

Daniëlle en ik hebben inmiddels een geweldige community gebouwd met kunstliefhebbers. Wij nemen je mee naar verschillende culturele instellingen om meer te laten zien en vertellen over de kunst, tentoonstellingen en soms zelfs het gebouw zelf.

Nieuwsgierig?

In mijn portfolio onder Dutch Girls in Museums zijn meer foto’s te zien. Volg ons op Instagram @dutchgirlsinmuseums en onze website dutchgirlsinmuseums.nl


Meer van mij volgen?

Op Instagram ben ik regelmatig te vinden met verhalen, foto’s en video-materiaal.

Twijfel ook niet om een berichtje te sturen wanneer je vragen hebt!

 

Wanneer je liever meteen wil mailen kan dat natuurlijk ook:

[wph_jo_button style=”btn-simple” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.iriszaagman.com%2Fcontact-3%2F|title:Klik%20hier||” css=”.vc_custom_1643393074367{background-color: #fef8f2 !important;}”]

WHAT NOW?