Een wellnessparadijs

Een hele dag niks doen, wanneer heb ik dat eigenlijk voor het laatst gedaan? Ik kan het me niet eens meer herinneren. Tijd voor een eerste keer wellness, maar vind ik dat eigenlijk wel wat? JA, ik vind dit wel wat.

 

Een wellnessparadijs

 

Het paradijs

 

Het allemaal zo ontzettend mooi! De douches zijn mooi en er hangen heerlijke showergels en er staat scrubzout in een grote bak. Er zijn verschillende soorten sauna’s. Ik vond de infraroodcabine bijvoorbeeld heerlijk om mee te beginnen en heb bijna alles wel geprobeerd. Aan de écht hete sauna’s heb ik mij nog niet gewaagd, want dat vond ik (nog) wat te heftig. Buiten zijn er bubbelbaden en is er een zwembad met koud en warm water en overal staan prachtige beelden. Het is oprecht een paradijs te noemen!

In het begin vond ik het nog wel lastig om de rust te vinden. Ik doe bijna nooit een hele dag niks en moet er echt even aan wennen. De eindeloze to do lijstjes zweven nog door mijn hoofd, maar na een paar uur gaat het al een stuk beter en kan ik mijn gedachten wat makkelijker van me afzetten. Het heerlijke is dat ik kan doen wat ik wil. Ik kan voor me uit gaan staren als ik daar zin in heb, in de fijnste stoelen zitten, in het bubbelbad of in de sauna en ik heb ook een beetje zitten schrijven in mijn notitieboekje. Daarnaast vind ik het heerlijk om even onbereikbaar te zijn. Dat kan een mens soms echt nodig hebben, althans ik wel.

Zo’n wellness is wel echt de ultieme plek is om tot rust te komen hoor. Het is zo heerlijk al die rust om me heen, iedereen doet relaxed en niemand is gehaast. Zo enorm fijn. Daarnaast voel ik me super schoon, mijn huid voelt heerijk zacht en het voelt alsof ik helderder kan denken. Ik kan echt meer genieten van alle dingen en ook voor het eten neem ik veel meer tijd en heb ik meer aandacht. Trouwens, hoe awesome is het om gewoon in je badjas in het restaurant daar te eten, zonder dat ook maar iemand je raar aankijkt. Super fijn allemaal toch?

 

Conclusie

 

Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Ik was altijd een beetje terughoudend, wist niet zo goed of ik dit nou ontspannend zou vinden. Uiteindelijk bedacht ik me dat ik het gewoon moest proberen voordat ik er wat over kon zeggen. Wat blijkt dus, ik vind het heerlijk en ik heb de rust veel meer nodig dan ik dacht. Ik vind het super fijn om uit verschillende dingen te kunnen kiezen en als ik ergens zat van was kon ik gewoon weer ergens anders heen. Het maakt allemaal niet uit, wat wel het meest heerlijke gevoel ooit is.

 

Hoe relax jij? Ga je liever een dagje weg of blijf je juist liever thuis en wat doe je dan?

 

 

Iris Zaagman

8 Comments

 • Julia

  Dagje wellness is zo heerlijk! Snel een keertje samen doen!😊

 • Dina

  Oooh echt heerlijk, zo’n dagje! Marvin en ik zijn vorig jaar in de zomer voor het laatst geweest en ik had het de afgelopen tijd ook best wel kunnen gebruiken (maar als je zwanger bent is er niet zo veel aan denk ik). Lijkt me heerlijk om ergens dit jaar oooooooit weer eens naar de spa te gaan, ultiem genieten vind ik dat!

  • Iris

   Fijn hè! Leuk dat jullie dat ook samen doen. Haha, er komt vast weer een moment dat het kan.

 • Heleen

  Voor herhaling vatbaar dusssss….

 • Jenn

  Heerlijk, wij doen ook regelmatig zo’n dagje! Waar ben je geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *