De afgelopen paar dagen heb ik alleen maar foto’s zitten editen. Dit vind ik helemaal niet vervelend, maar dat ik vervolgens amper buiten kom is wel even een dingetje. Wanneer ik aan het editen ben kan ik gewoon moeilijk stoppen. Ik moet mijzelf er dan ook echt aan herinneren om er dan even uit te gaan. Vandaar dat ik gisteren lekker naar het strand ben gegaan. Het is was maar een uurtje, maar alleen dat zorgde ervoor dat mijn dag geweldig begon. Love the beach! Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt, dus vandaag een fotoverslag voor jullie met winterse strandfoto’s. Gewoon omdat ik dat leuk vind en hopelijk jullie ook.

 

Spontaan naar het strand

 

Echt wauw die zon! Ik ging express op tijd naar het strand zodat ik nog een beetje ochtendzon mee kon pakken.

Spontaan naar het strand

 

Schelpjes en honden die vrolijk om mij heen dansen <3

 

Spontaan naar het strand

 

Lekker charmante wandelschoenen aan, maar ik vind ze geweldig. Ze lopen zo lekker en heb er heerlijk warme voeten in. Dat was echt de beste koop van 2016 (samen met mijn noise cancelling koptelefoon, maar daar hebben we het nu niet over).

 

Spontaan naar het strand

 

 

Zo fijn dat als ik in Den Haag ben ik zomaar naar het strand kan gaan. Dit ben ik nog steeds niet helemaal gewend. Deze blogpost is kort maar krachtig, ik wilde gewoon graag mijn geluksmomentje met jullie delen. Hopelijk hebben jullie ook een hele fijne week gehad en krijgen jullie een nog beter weekend!

Hebben jullie leuke weekendplannen?

 

Iris Zaagman