Opening eindexpositie en GESLAAGD

De afgelopen weken waren druk en was het aanpoten om alles voor elkaar te krijgen. Maar het harde werken heeft beloond! Lees snel verder.

 

Iris Zaagman - 2

 

Geslaagd!

 

Lieve mensen, ik ben geslaagd! Ik ben zo ontzettend blij en opgelucht. Aankomende donderdag is de diploma-uitreiking en dan mag ik mijzelf officieel Docent Beeldende Kunst en Vormgeving noemen (eigenlijk nu al wel, toch?). De druk is er nu af en dat is echt een heerlijk gevoel. Het is vooral nu flink genieten van de eindexpositie!

 

Examendag

 

De examendag, wat was ik zenuwachtig. De hele week was ik dat natuurlijk al wel en die dag daarvoor ging ontzettend langzaam, maar dit was dé dag. De zon scheen en dat was fijn, warm was het wel. Maar goed, toch liever de zon dan een druilerige dag met veel regen. Ik zorgde dat ik vroeg in de stad was, om nog even mijn foto’s te controleren. Dat had ik natuurlijk nog niet honderd keer gedaan, hihi. Het hing er nog net zo bij als ik het had achtergelaten. De lichten heb ik aangezet, visitekaartjes in de bakjes gelegd en de deur open gezet. De dag ging beginnen.

We begonnen bij het andere gebouw en zouden later naar de Praediniussingel gaan. De presentaties van mijn klasgenoten gingen goed en het was zo leuk om iedereen in zijn element te zien. Dit was toch wel het moment waarop we allemaal hadden gewacht. Als allerlaatste mocht ik, wat behoorlijk zenuwslopend was. Uiteindelijk toen ik begon te praten vielen de zenuwen meteen van mij af en kon ik alle vragen gaan beantwoorden.

De uitslag liet even op zich wachten. Terwijl de docenten over onze cijfers aan het discussiëren waren hebben wij heerlijk op een terrasje gezeten en een koel drankje naar binnen gewerkt. Om 18.00 uur was de uitslag en kregen we te horen dat onze hele klas was geslaagd! Wat een opluchting, nu kon de expositie pas echt beginnen.

 

Opening eindexpositie

 

Gisteren was de opening van de eindexpositie in Groningen. Gelukkig waren er genoeg mensen die kwamen kijken (zelfs met dit warme weer, top!) en ik heb veel leuke gesprekken gevoerd met mensen: over mijn fotografiewerk, welk gevoel mensen bij mijn foto’s kregen of over hoe ik de examendag was doorgekomen. Ik heb al veel leuke reacties gehad en geniet er nu al met volle teugen van. Aankomende week zal ik er ook zo veel mogelijk zijn. Dus wanneer je langs wil komen laat het vooral weten: I’ll be there!

 

Iris Zaagman - hyper 2

 

 

 

Komen jullie deze week ook nog even langs?

De deuren zijn geopend van 10.00 – 21.00 uur.

Academie Minerva
Praediniussingel 59 (hier hangt mijn werk)
9711 AG Groningen

The Black Box
Eendrachtszijde ZZ 2
9726 CW Groningen

 

 

Iris Zaagman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *