Lievelings 55

Lievelings #55

Er was een tijdje geen Lievelings en ik vond het heerlijk om er even niet mee bezig te zijn. Om het gewoon te laten voor wat het was. Maar vandaag had ik ineens weer zin om een fotoverslag te maken van de afgelopen paar maanden. Want juist die foto’s kijk ik graag terug, om even weer een idee te krijgen van hoe de maand ook alweer was.

 

Lievelings 55

 

De lievelings zoals ze online kwamen komen niet meer terug. Ik merkte dat het een ding werd om het elke keer bij te houden, in plaats van stil te staan bij fijne momentjes was het elke maand bedenken wat het ook alweer was. Een andere reden is dat ik merk dat niet alles meer op internet hoeft. Sommige fijne momenten wil ik lekker voor mijzelf houden. Ik ben nog aan het bedenken wat ik dan wil, maar ik denk dat ik eens in de zoveel maanden een korte recap doe met foto’s. Dan kan ik toch terugkijken naar leuke momenten!

 

JULI

Deze maand was een leuke maand met veel momenten met vrienden. Het was zo fijn om weer meerdere mensen te zien, uit eten te gaan en andere leuke activiteiten te doen. Ik ging ook lekker op mijn outfits deze maand (mag best gezegd worden) en ging af en toe naar de kringloop en scoorde daar de beste lampenstandaard ever. Ik sloopte de lampenkap eraf en deed er een lichtbol op: tadaa.

 

Lievelings 55

 

AUGUSTUS

Vakantie! Daar hadden we zoveel zin in. We gingen naar mijn schoonouders, deden een roadtrip door Nederland en gingen veel uiteten want: why not. We deden ook alsof wij in Frankrijk waren en kochten een stokbrood, wandelden in het rond en schaften allebei een museumkaart aan. We gingen naar een prachtige bruiloft, waar ik ook nog eens het boeket ving, haha. Ik kreeg een citroenboom-stekje en we kochten een ets in de kringloop. Ik knipte ook een heel stuk van mijn haar af, heerlijk kan ik je vertellen.

 

Lievelings 55

Lievelings 55

Lievelings 55

 

SEPTEMBER

 

Er waren weer verschillende fotoshoots met ondernemers, zo leuk! Ik ontdekte beestjes op mijn planten, iets minder leuk. Mijn moeder was een heel weekend bij ons, wat altijd zo fijn is. Ik hing zelf onze lampen op, die al een half jaar lagen te wachten op een handig iemand tot ik bedacht dat ik het zelf wel ging doen. Youtube is een lifesaver, echt. Paul kookte zo lekker Indisch, inclusief zure komkommers. Ik heb echt een immense liefde voor zuur eten (komkommer, atjar etc.), dus ik was natuurlijk extra verliefd. Ik shopte met Chairity in Rotterdam, at sushi en kocht een herfsjas voor een tientje bij de kringloop.

 

Lievelings 55

 

Lievelings extra’s:

Gelddingen bij renovaties, ik vind het echt tof hier meer over te horen van anderen:

Helemaal verslaafd aan dit Youtube-kanaal, want wie houdt er niet van om bij anderen thuis te kijken?

Specifiek deze aflevering vind ik heel mooi, want Kirstens mentaliteit wat betreft een thuis maken:

Interessante gedachtes van deze YouTuber, tijdens schilderen op nummer luisterde ik een paar

van zijn video’s:

 

2 Comments

  • Heleen

    Hi Iris,

    Je hebt groot gelijk dat je het op deze manier gaat doen. Het belangrijkste is dat het leuk en behapbaar voor jou moet blijven.
    Goede keuze!
    Liefs, mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *