Lente is coming!

Het wordt weer steeds vaker mooier weer, de lente is coming! Lente is mijn favoriete tijd van het jaar. Alles gaat weer bloeien en de bomen worden weer groen. Ik heb al verschillende bloemenknopjes gespot. Mijn humeur gaat er flink op vooruit met dit mooie weer en ik denk dat veel mensen dit met mij ervaren.

Afgelopen vrijdag heb ik gebruik gemaakt van het prachtige weer en ben ik buiten wezen shooten met Julia. We zijn naar een prachtige open plek in Bakkeveen gegaan een kwartiertje rijden van mijn huis. Meer mensen hadden het leuke idee om naar deze plek te gaan. Kinderen waren aan het spelen en honden redden door de plassen heen. Het was nog wel wat frisjes, daarom hadden we een kleed meegenomen. Uiteindelijk hebben we zelfs zonder kleed nog een hoop foto’s kunnen maken, want de zon maakte veel goed.

Hieronder het resultaat:

1 8

In de bovenstaande foto’s heb ik de zon gebruikt om een mooie gloed achter mijn model te krijgen. Wanneer het model voor de fotograaf gaat staan kunnen de zonnestralen langs het model gevangen worden door de camera. Ik maak er graag gebruik van. In combinatie met mijn (nog best wel nieuwe) 50mm-lens kan ik een prachtige achtergrond creëren.

6 7

 

Wat gaan jullie weer (meer) doen nu de lente in aantocht is?

 

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *