Den Haag: here I am

Sommigen is het misschien al opgevallen via social media, ik woon nu deels in Den Haag. Deels? Jep. Op Instagram plaatste ik al wat fotootjes en op Snapchat kan je het een en ander wat dichterbij volgen. Ik leg je in deze blogpost uit hoe het zit.

Den Haag: here I am

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verhuizen?

Paul heeft een baan gekregen in Den Haag en heeft nu een appartementje in Den Haag. Super leuk natuurlijk. Ik woon nu dus deels in Den Haag en deels in het hoge noorden. Het eerste half jaar van mijn studie is het gelukkig wat rustiger, waardoor ik veel in Den Haag kan zijn. Het tweede halfjaar zal ik wel heel veel in het noorden zijn. Maar ik zie het absoluut positief in, want ik vind reizen niet zo erg en dan heb ik best of both places, right! In feite wonen we nu ook deels samen en dat vind ik ook heel leuk. Ik ben samen met Pauls moeder op pad geweest om meubels te kopen (Paul vond dit helemaal prima). Het appartement is niet super duper groot, maar alles past erin en met z’n tweeën is het ruim zat. Even passen en meten en we konden gaan shoppen. Ik vond het super leuk om alles uit te zoeken. Het moet nog wel iets meer eigen worden allemaal, het is nu nog wel een beetje IKEA-achtig. Maar goed, alles op zijn tijd en dat komt ook van zelf wel.

Aan het begin van de zomer zijn Paul en ik al een paar weken samen in Den Haag geweest. We hebben vooral onze buurt wat verkend, het appartement wat ingericht en leuke dingen gedaan. We zijn bijvoorbeeld heerlijk naar het strand gegaan (zoals je hierboven aan de foto wel ziet). Na onze roadtrip in Frankrijk zijn we samen weer naar Den Haag gegaan en we zitten er nu weer een klein weekje. Ik moet nog enorm wennen, want ik ken hier weinig mensen. Dat moet natuurlijk groeien en dat is heel logisch. Ik ben nu aan het rondkijken naar een sportschool bijvoorbeeld, om lekker weer mijn ding te kunnen doen. Mannn, wat mis ik sporten, maar dat is weer een heel ander verhaal. Daarnaast moeten we nog even fietsen regelen, toch wel praktisch in zo’n grote stad.

Wat betekent dit dan voor mijn fotografie? 

Dat is een goede vraag. Eigenlijk verandert er niet zo heel veel, behalve dat ik meer mogelijkheden heb. Wel is het wat meer reizen en moet ik alles goed in gaan plannen, maar dat neem ik voor lief. Ik hoop ook hier in Den Haag een beetje mijn fotografie-opdrachten op te kunnen bouwen, want dat zou natuurlijk wel heel leuk zijn. Dus als iemand nog een fotograaf nodig heeft, geef maar een gil. Gelukkig kom ik ook nog veel in Groningen, ook daar kan ik lekker fotoshoots, bruiloften enzovoort blijven doen.

 

Ps. Als jullie nog tips hebben voor een goede/fijne sportschool let me know! 

 

Iris Zaagman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *