In februari deed ik een hele leuke ondernemersshoot, namelijk met Rensina van Yourdailyteacup! Ik mocht portretten van maken om te gebruiken voor haar bedrijf. Rensina heeft sinds een tijdje een thee-webshop. Het past ook zo goed bij mij, ik hou van thee! Thee drinken met wat lekkers tijdens een shoot, beter kan je het wat mij betreft niet krijgen .

 

Fotoshoot Rensina

 

Wij aten een stukje bananenbrood bij de thee, jammie!

 

Fotoshoot Rensina

 

Deze blouse ook, zo leuk en lente-achtig! Lente, hoor je dat? Je mag komen hoor!

 

Fotoshoot Rensina

 

Rensina verkoopt niet alleen losse thee in haar webshop, maar ook tof servies. Zo mooi!

 

Fotoshoot Rensina

Fotoshoot Rensina

 

De foto’s maakten wij trouwens bij Holtbar, een fijn cafeetje/conceptstore in Groningen. Ik kom hier altijd graag en het is dus ook nog perfect om foto’s te maken.

 

Fotoshoot Rensina

 

Kokoskoekjes bij de thee, ook dat is lekker.

 

Fotoshoot Rensina

Fotoshoot Rensina

 

Hoe leuk is dat kaartenrek?!

 

Fotoshoot Rensina

 

Of terwijl, jullie begrijpen wel dat ik dit soort shoots leuk vind. Nog meer ondernemers met taart en thee die bedrijfsfoto’s willen, come to me <3 Het was in ieder geval weer een fijne fotoshoot met Rensina, check hier haar webshop ook even. Non-spon, ik ben gewoon enthousiast. Fijne dag leukerds!