Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot/Museumbezoek: Daniëlle Lakeman

Ik heb een nieuwe liefde: mensen portretteren in een museum. Ik vroeg Daniëlle of ze voor mij wilde poseren en dat was zo leuk! Iets met eindelijk weer foto’s maken als project voor mijzelf. Hierbij dus een fotoverslag van ons museumbezoek in het Teylers museum, wat overigens echt prachtig is en één van mijn lievelings is geworden. 

 

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

Fotoshoot Daniëlle

 

Het was echt zo’n gezellige dag! Een beetje rondgelopen in Haarlem, Daan liet mij een geweldige boekenwinkel zien en we aten ook lekkers bij de Yoghurt Barn. Wij sloten de dag af bij Daniëlle thuis, ik vind het zo leuk om andermans huizen te zien. Ter plekke besloten wij samen Daniëlle’s opgezette instragramaccount: @dutchgirlsinmuseums te gaan beheren. Allebei hebben we een grote liefdes voor musea en ook foto’s in musea, dus het leek ons een perfecte match. We gaan snel plannen maken voor het account en ik heb er nu al helemaal zin in! Natuurlijk zou het enorm leuk zijn als je ons daar volgt. Op naar nog meer museumbezoeken!

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *