Weer een nieuwe fotoshoot! José ken ik nu inmiddels al een tijdje en je kan wel zeggen dat we inmiddels (fotografen)buddy’s zijn geworden. We kletsen altijd honderduit en bespreken ook veel fotografendingen. Samen komen we er eigenlijk altijd wel uit en dat is zo fijn. Het is fijn om elkaar te steunen en ondanks dat je een eenmanszaak hebt toch collega’s om je heen te kunnen verzamelen. 

 

 

 

Natuurlijk was er de dag dat wij wilden fotograferen een halve storm gaande op het strand en de zon was heel fel. Hebben wij weer, haha. We hebben ook nog iemand gered uit het zand, hij zat vast met een scootmobiel. José en ik maar duwen en toen hebben we toch maar even twee mannen op gehaald: tot zo ver independent women, grapje hoor. Uiteindelijk hebben we wel een hele leuke middag gehad, inclusief de lachsalvo’s van foto’s met haren die omhoog stonden. Ik wist niet dat ik ooit een soort hanenkam kon krijgen. Ik weet nu wel dat het mij niet staat.

 

 

We hadden al een datum staan om lekker samen foto’s te maken en toen kreeg ik een paar dagen daarvoor een hele leuke foto opgestuurd: met een ring. Ze is verloofd, zo leuk! Natuurlijk werden er daarom ook een paar foto’s gemaakt met haar aanstaande. Zijn ze niet lief samen?!

 

Tot zo ver weer een leuke fotoshoot en nogmaals gefeliciteerd José en Eugene!