Toevallig zijn wij naamgenootjes en klikt het ontzettend goed. Ik vond het heel leuk dat Iris een fotoshoot bij mij wilde plannen. Zo gezegd zo gedaan. Eind juni kwam ik voor een week naar Den Haag en stond Iris voor mijn camera. We hadden de perfecte avond uitgekozen, want de andere avonden was het een stuk minder zonnig. Omdat ik ook veel in het noorden ben shoot ik niet zo vaak bij het strand en wat was dit genieten! We hadden de omgeving van de duinen, het bos en natuurlijk de zee. Iris schrijft op haar blog: The Sea is my cup of tea, dus het moest natuurlijk bij de zee. Beiden wisten wij dit al meteen. Het is een heerlijke avond geworden, met veel lachen en van alles proberen. Zo ook yoga-poses, zo mooi! Nou, snel kijken dus. 

 

Iris Zaagman - Fotoshoot: Iris Overgaauw

 

Fotoshoot: Iris Overgaauw

Fotoshoot: Iris Overgaauw

 

Stiekem heb ik ook dit vest gekocht na de fotoshoot. Ik mocht hem even passen en ben er ook zo blij mee. Love it!

 

Fotoshoot: Iris Overgaauw

 

Oooh, dit licht, veeg me op hoor <3

 

Fotoshoot: Iris Overgaauw

Fotoshoot: Iris Overgaauw

 

Lekker met de voetjes in het water. Het waaide nogal en op een geven moment was de zee warmer dan het strand, haha.

Fotoshoot: Iris Overgaauw

Fotoshoot: Iris Overgaauw

Fotoshoot: Iris Overgaauw

 

Ik ben al begonnen met yoga en kwam tot de conclusie dat ik dit nog meer moet doen. Ik vind de poses zo prachtig. De sierlijkheid van het lichaam, ik kan mij er eeuwig over blijven verwonderen.

 

Fotoshoot: Iris Overgaauw

Fotoshoot: Iris Overgaauw

Fotoshoot: Iris Overgaauw

 

Zo dat was alweer de fotoshoot! Ik hoop dat jullie de foto’s mooi vinden. Ik heb in ieder geval genoten van de fotoshoot. Neem ook een kijkje op Iris haar blog, want dat is zeker de moeite waard.

 

De aankomende paar weken ben ik op vakantie, dus zal er niet zo veel online komen, maar na de vakantie komen er weer volop foto’s. Via mijn Instagram kan je mij wel gewoon blijven volgen natuurlijk. Ik wens iedereen een hele fijne zomervakantie, of je nou weg gaat of niet, geniet ervan! <3

 

Iris Zaagman