Ik kreeg al een tijdje geleden een berichtje van Femke in mijn inbox van Instagram: of ik haar auteursfoto wilde schieten? Natuurlijk wilde ik dat wel, want zo leuk! Ik ben nu al enorm benieuwd naar haar boek! Het was wel echt een koude dag, maar deze bikkel liet amper wat merken en zeker niet op de foto’s. Met nog wat tijd over maakten we ook wat foto’s voor haar blog. Gezelligheid ten top!

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

Ik denk dat dit een van mijn favoriete foto’s is. En weer die keuze zwart-wit of kleur, allebei gewoon dus.

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

Even een wanderlust foto. Misschien stonden wij hier wel in een stukje duinen waar het draad ruim genoeg was om onderdoor te kruipen. Maar dat weten we natuurlijk nooit.

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

Wazige dromerige foto’s <3

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

Ah yeah, go girl.

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

Aaaaah, die wind, haha.

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

Hehe, beetje lachen en bewegen om warm te blijven.

 

Iris Zaagman - Femke Meijboom

 

 

Oh wat een heerlijke shoot weer. Femke’s zusje maakte ook nog foto’s achter de schermen. Ik vind dat altijd zo leuk om te zien en doorgestuurd te krijgen! Op wat op te warmen dronken we nog warme choco, het was weer een geslaagde middag.