Samen met Danique ging ik Rotterdam in voor een fotoshoot! We kenden elkaar al een tijdje via internet, maar hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Het bleek super gezellig! We hebben eerst wat gegeten en gekletst en zijn daarna Rotterdam doorgelopen. Er was die dag één of ander feest met boten, dus het was mega-druk. We moesten even zoeken naar rustigere plekjes, maar dat is gelukkig gelukt! Ik heb die dag in ieder geval makkelijk mijn 10.000 stappen gehaald, haha. 

 

Fotoshoot: Danique

 

Even een paar foto’s met de laptop voor haar bedrijf Masoko. Ik ben echt gek op die kleuren van haar blouse!

 

Fotoshoot: Danique

 

Love dat mooie licht van de linker foto! Daarnaast doken we de bosjes in voor fijne groene foto’s, tja dat hoort ook bij een fotoshoot. Of ik sta in de bosjes of mijn model moet de bosjes in. Alles voor een mooie achtergrond.

 

Fotoshoot: Danique

 

Kijk Danique even badass op de foto staan, echt tof vind ik!

 

Fotoshoot: Danique

 

Dit zijn wel mijn favoriete foto’s van deze shoot denk ik. Ik vind de tinten van deze foto’s zo mooi, al zeg ik het zelf. Mag wel toch?

 

Het was weer een super leuke fotoshoot! Ik vind het echt leuk om mensen via internet te leren kennen en vervolgens op de foto te zetten. Het zorgt er toch voor dat je elkaar al een beetje kent. Ontmoeten jullie vaak mensen die jullie via internet kennen?Β