Deze mooie vrouw mocht ik, een tijdje geleden alweer, op de foto zetten in Groningen: Christel van Ronda Design. Christel ken ik al een tijdje van de kunstacademie en heeft haar eigen bedrijf opgestart als Grafisch Vormgever. 

 

Fotoshoot Christel

Fotoshoot Christel

 

Ik vind het zo tof dat Christel zich altijd zo kleurig kleedt. Het past ook ontzettend bij haar en haar uitstraling maakt het helemaal af. Een leuk feitje: wij vonden mijn sjaal er wel leuk bij kleuren, dus waarom ook niet! Van alle markten thuis.

 

Fotoshoot Christel

Fotoshoot Christel

 

 

Na de fotoshoot hebben wij, met een kop thee in onze handen, nog een hele tijd zitten kletsen over het ondernemerschap. Zo leuk om steeds meer inspirerende vrouwen om mij heen te verzamelen en samen ook vooral geïnspireerd te raken.