Emma’s Hof + analoge foto’s

In de zomer zijn Paul en ik samen naar Den Haag gegaan zoals jullie weten. In onze vrije tijd hebben wij dan ook samen onze buurt een beetje verkend. Waar wij in Groningen wel ongeveer weten waar alles is, hebben wij daar hier geen idee van. Geen probleem, want het is alleen maar leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

 

Emma's Hof - Iris Zaagman

 

Zo ontdekten wij ook het Emmahof. Dit is een stadstuin midden in een woonwijk. De buurtbewoners onderhouden de tuin en organiseren ook allerlei activiteiten. Zo kan je op de site een jaaroverzicht zien van alle aankomende activiteiten. Afgelopen jaar was er bijvoorbeeld van alles geregeld voor het onderhouden van de tuin, maar werd er ook aandacht besteedt aan Sint Maarten en kerst. Je kan gewoon gratis rondlopen in de tuin en daarnaast zou je ook vriend kunnen worden van het Emmahof door geld te doneren. Zo kunnen de buurtbewoners de tuin onderhouden. Ik doe dit bericht trouwens niet in samenwerking of iets dergelijks, ik ben gewoon enorm fan van dit soort initiatieven. Ik vind het bewonderenswaardig hoeveel moois wij met elkaar kunnen maken en/of onderhouden. Dat mag best benoemd worden vind ik.

Later in het fotoverslag laat ik ook nog wat winterse foto’s zien. Hieronder eerst de foto’s die ik maakte in de zomer met mijn analoge camera.

 

Emma's Hof

De tuin is veel belangrijker haha, dus ik sta een beetje te modellen voor niks. Poging mislukt, hahaha.

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

 

In de winter ben ik weer eens terug gegaan naar het Emmahof. In Den Haag wonen wij er best wel dichtbij, dus ik vind het heerlijk om er even naar toe te gaan en de rust te ervaren midden in de stad. Ik vind het zo heerlijk om hier rond te lopen. Voor de winter was het ook helemaal kerstig aangekleed, zo leuk! Achter in de stadstuin hadden de buurtbewoners (?) een grote tent georganiseerd waar je alsnog droog onder kan gaan zitten om te picknicken of gewoon even tot rust te komen. Ook nu moest ik weer even foto’s maken, dit keer met mijn digitale camera.

 

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman
Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Emma's Hof - Iris Zaagman

Ik vind het heerlijk om dit soort fotoverslagen voor jullie te maken. Vooral van deze prachtige tuin.ย Wat vinden jullie van de tuin? Zou jij er graag naar toe gaan?

Iris Zaagman

14 Comments

 • Saskia / iliveformydreams.com

  Wat een prachtige foto’s zeg, mooie sfeer!

 • Claire

  Wauw wat mooi! Het lijkt wel een sprookjestuin. Wat een tof initiatief trouwens dat de buurt zelf de tuin onderhoudt. Zoiets zou veel vaker moeten gebeuren!

  • Iris

   Dank je! Het is er inderdaad net een sprookjestuin, het is ook zo heerlijk rustig daar. Dat vond ik nou ook, ik word er zo blij van. Helemaal mee eens!

 • Sanne / bysannee.com

  Wat een fijne sfeer hebben je foto’s, ik ben echt dol op analoge foto’s <3 loveit!

  • Iris

   Dank je! Analoge foto’s zijn inderdaad geweldig, vind het zo fijn! ๐Ÿ˜€

 • Heleen Buijs

  Prachtig Iris! Ik kan aan foto’s zien dat je wat meer rust hebt gevonden….
  Keep on shooting girl๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘Š

 • Lorenza

  Wat een prachtige foto’s Echt heel mooi!

 • Iris

  Heerlijke plaatjes!

 • Rachel Kromdijk

  Wat een prachtige sfeer foto’s zeg wauw! Fijne week verder X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *