Blog

Lievelings 49

Lievelings #49

Januari, de eerste maand van 2021. Ik las veel deze maand, deed aan schilderen op nummer en liep veel buiten. Ik zag gelukkig ook een paar vriendinnen, maar niet heel..

Read more
Lievelings 48

Lievelings #48

2020, ik denk dat niemand dit jaar ooit gaat vergeten. In het begin van het jaar dacht ik: dit wordt een tof jaar, want 2020 is zo’n tof getal. Bleek dat..

Read more
Lievelings 47

Lievelings #47

November, sorry wat? Ja, het is echt al november. De maand waarin ik even een dip had, veel te veel lamlendig op de bank zat, maar gelukkig ook nog veel leuke dingen..

Read more
Lievelings 46

Lievelings #46

Oktober al weer. Het voelt soms alsof het nog begin 2020 is, maar we gaan nu toch echt naar het einde van het jaar. Ik genoot deze maand enorm van de..

Read more
Lievelings 45

Lievelings #45

September, een maand met leuke dingen, maar ook met nieuwe maatregelen. Deze maand werkte ik mee aan accreditaties bij de LOI, ging ik naar verschillende musea met Daniëlle en kochten..

Read more
Lievelings 44

Lievelings #44

Augustus, de maand waar het ontzettend warm was en ik ook weer mijn vest kon aantrekken aan het eind. Ik vierde mijn verjaardag niet, maar voelde mij toch ontzettend jarig, mijn..

Read more
Lievelings 43

Lievelings #43

Juli, de maand waarin ik eindelijk weer vakantie had. Deze maand was leuk en heel fijn. Ik zag weer wat vrienden en spendeerde meer tijd met Paul, wat mij ontzettend..

Read more
Lievelings 42

Lievelings #42

Juni, alweer 6 maanden verder in het jaar 2020. Het voelt nog steeds alsof we nog maar net begonnen zijn. Gelukkig komen dingen wel weer langzaam op gang. Zo ging..

Read more
Lievelings 41

Lievelings 41

Mei, de maand met ontzettend veel zon en mooie bloemen buiten. De maand waar ik voor het eerst sinds maanden weer naar het museum ging, lange duinen- en strandwandelingen maakte en..

Read more
Lievelings 40

Lievelings #40

Wauw, het is alweer mijn veertigste Lievelings, op naar de vijftig! Dit is onze eerste maand in het nieuwe huis en hoewel dat een beetje gek is zo in quarantaine..

Read more
123415

1

Hallo! Ik ben Iris en ik blog hier regelmatig over mijn fotografie en andere dingen die mij bezig houden. Kijk vooral verder!

Follow

Find me on

Recent posts

Categories