Weer een editie van Analoog! Dit was eigenlijk het rolletje voor de foto’s van Groener Groningen, maar ach wat maakt het allemaal uit. Dit zijn weer allemaal hele random momentjes. Iemand reageerde de vorige keer met: eigenlijk is dit net een Lievelings-editie, maar dan met analoge foto’s. Ik denk dat dat wel goede beschrijving is! 

 

Analoog IV

 

Links zien wij een experiment. De zon scheen mooi door de gordijnen, genoeg reden lijkt mij om daar een foto van te maken. Ik vind het effect eigenlijk wel tof. Ik hou wel van dit soort dingen. Rechts mijn dagboek en een boek wat ik aan het lezen ben (al kom ik er nog niet zo goed doorheen). Ik schrijf elke ochtend in een dagboek om mijn hoofd te legen. Willen jullie daar trouwens een blogpost over lezen? Dan ga ik die binnenkort eens maken.

 

Analoog IV

 

Fijne momentjes zijn dit. We aten op een zondag bij het cafeetje in onze buurt en I love pannenkoeken. Ook gingen we een middag naar het strand, even lekker uitwaaien en een kop thee drinken. Heerlijk!

 

Analoog IV

 

Vrienden van ons hadden een nieuwe kitten (is nu inmiddels al een stuk groter) en gelukkig had ik mijn analoge camera mee. Ik kon het natuurlijk niet laten om foto’s te maken en met hem te knuffelen. ZO LIEF. Later heb ik ze de foto’s cadeau gedaan, ze waren er gelukkig enorm blij mee!

 

Analoog IV

 

Kijk dan jongens <3 Zelfs Paul smolt en dat zegt wat, want hij is enorm allergisch voor katten. Nu met een allergiepil viel het gelukkig wat mee.

 

Analoog IV

 

Mooie stukjes in kleine dorpjes!

 

Analoog IV

 

Ik sprak ook eindelijk af met Claudia. We kenden elkaar al een tijdje via Instagram en het was tijd om eens af te spreken. We spraken af bij Ten to Three Bakery in Rotterdam en, oh my, zulke lekker cupcakes had ik nog nooit gehad. Ik denk dat Claudia dit wel kan be-amen.

 

Analoog IV

 

Mooie stukjes en doorkijkjes bij ons in de buurt.

 

Analoog IV

 

Als pauze tussen het werken door ga ik wel vaker even naar het Emmahof (een stadstuin) en ik geniet er altijd enorm van!

 

Analoog IV

 

Dit zijn alweer mooie straatjes in Groningen.

 

Analoog IV

Analoog IV

 

Hier gingen Paul en ik wandelen in Nienoord bij het bos en de weilanden en die zon: <3

 

Analoog IV

 

Ah daar hebben we Jaapie weer. Ik noem elke schaap Jaapie, waarom weet ik niet.

 

Analoog IV

 

Rechts zie je soort licht-sterretjes op de tafel door de zon die op het patroon van de mokken schijnt. Zo leuk!

 

Analoog IV

 

De rozenstruik stond zo mooi in de bloei, ook daar moesten natuurlijk foto’s van gemaakt worden.

 

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze analoge foto’s, ik weet in ieder geval dat ik er nog elke keer blij van word als ik er naar kijk! Natuurlijk heb ik ook analoge foto’s gemaakt in Wenen, dus dat wordt het hoofdonderwerp van de volgende editie. Niet verkeerd zeg ik zo.