Eindelijk weer een analoge foto editie! Ik heb echt wel heel lang over dit rolletje gedaan, oeps. Maar dat bederft de pret niet, want hoe dan ook word ik altijd ontzettend blij van het verrassende effect van rolletjes. I love it. Dit keer heb ik eigenlijk heel veel natuur, bloemen en leuke dingen op de foto gezet. Ik hou gewoon van die gelukkige momenten of kleine momentjes waarin ik iets van schoonheid ontdek. Ik wil het dus weer graag met jullie delen via dit fotoverslag!

 

Analoog III

 

De langverwachte foto met taart van de bloggersmeeting. Deze meeting was zo leuk en gezellig en eigenlijk was het veel te snel voorbij. Ook zien we hier in de onderste foto’s een foto van ons avontuur naar Delft. Linksonder is het mooie Delft en rechtsonder is het oude Hoofdstation van Den Haag. Lees dit met een stem van een rondleider, want zo klinkt het nu in mijn hoofd.

 

Analoog III

 

Ooooh mensen, dit boek. Ik hou ervan en deze zal voor altijd in mijn lijst van favorieten staan. Go and read it! <3

 

Analoog III

 

Wandelingen in het mooie Nienoord. Al die bloemen die overal bloeien, ik word er zo enorm gelukkig van!

 

Analoog III

 

Van die zomerse avonden in Den Haag, wat is er hier niet te genieten? Ik word zo rustig van deze kleuren bij elkaar.

 

Analoog III

 

Nog meer bloemen <3

 

Analoog III

 

Strandwandelingen in de winter. Ja, zo lang zat het rolletje er al in, haha.

 

Analoog III

 

Nog meer strandwandelingen gezellig met Mariët en Roos!

 

Analoog III

 

De onderste foto staat op de kop en I like it better that way. Soms geeft het zo’n ander effect als je een foto omdraait.

 

Analoog III

 

Fijne straatjes in Groningen. Ik loop hier regelmatig langs naar school en het is zo’n leuk stukje van Groningen.

 

Analoog III

 

Die eeuwig mooie wolken, ik blijf er gefascineerd door.

 

Analoog III

 

Nog meer fijne plaatsjes. Al deze foto’s zijn eigenlijk fijne plaatjes van dingen waar ik de afgelopen tijd ontzettend blij van werd en nog steeds word.

 

Ik hoop dat jullie er weer van hebben genoten! Er zit alweer een nieuw rolletje in en hopelijk duurt het niet een half jaar voordat ik die laat ontwikkelen, haha.  Het gaat zoals het gaat. Wat vinden jullie van de foto’s? Kunnen jullie ook zo genieten van de bloemen overal?

 

 

Iris Zaagman