About

About me

Ik ben Iris en ik ben fotograaf. Ik woon in Den Haag, maar kom eigenlijk uit Groningen. Ik ben afgestudeerd als Docent Beeldende Kunst en Onderwijskundige.

Ik ben altijd op zoek naar schoonheid in de kleine dingen van het leven. In mensen, omgevingen en ervaringen. In het fotograferen vind ik die schoonheid. Daarmee kan ik op kleine details letten, mensen begeleiden, leren kennen en ook een ervaring meegeven.

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij een fotograaf. Dat is altijd mijn doel. Ik wil uiteindelijk de ‘ware jou’ zien. Een goede foto is in mijn ogen niet alleen een mooi plaatje, maar ook een reflectie van je karakter en dat wat je wilt overbrengen. Daar neem ik graag de tijd voor. Zowel voor persoonlijke als bedrijfsmatige fotoshoots. Ik fotografeer het liefste op locatie met natuurlijk licht. Dus in de natuur, in de stad of bij iemand thuis.

Ik verdiep mij graag in je om een zo goed mogelijk beeld te creëren. Ik vind het heerlijk om mensen te coachen en samen nieuwe dingen te ontdekken. Hier komen mijn ervaringen als fotograaf en docent samen en dit doe ik het liefste. Naast fotografie ontdek ik graag de wereld door te reizen, zing ik graag, ben ik een kattenliefhebber en hou ik van lekker eten (taart!).

Je kan mij altijd benaderen voor een portretsessie, stelletjes-fotoshoot of bedrijfsmatige projecten. Wanneer je leuke ideeën hebt kan je mij ook altijd een mailtje sturen. Ik denk graag met je mee!

Hopelijk tot snel!

 

Iris Zaagman

WHAT NOW?